Catering, vis, vlees, vegetarisch,… verras uw gasten met een  origineel concept. Onze diversiteit aan gerechten zijn voor iedereen toegankelijk en zorgen voor een toffe sfeer op uw evenement. Catering voor een smaakvol, lekker en geslaagd festijn

Catering feest leveranciers

Foodtruck-catering.be
Pasado brengt de meest uitgebreide éénpansgerechten
naar uw bord, Onze retro foodtrucks en hun live cooking megapannen voegen gezelligheid toe en zorgt voor een ervaring dat uw gasten niet vergeet, van privefeest tot bedrijfsfeest. de 5 continenten te samen en dit alles a volonté. Pasado Foodtruck & Catering, uw partner voor al uw evenementen, bruiloften, huwelijken, communiefeesten, lentefeesten, babyborrels, recepties,… zowel voor particulieren als voor bedrijven. Pasado biedt u een kok aan huis in de vorm van een catering all-in organisatie van uw feest. Foodtruck, beleef een wereldreis aan smaken met onze kok op uw locatie. Keuze uit meer dan 40 eenpansgerechten, ter plaatse vers klaargemaakt..

Vandersmissen Feestservice.
Als event manager zorgt Vandersmissen Feestservice voor een unieke bediening voor bedrijven tot 5000 man per avond en de volledige organisatie van je personeelsfeest. Lees ook zeker onze blog met info over hoe je van je bedrijfsfeest een leuk themafeest kunt maken. Ontdek ons menu en de prijzen van de event catering in onze brochure. Gemotiveerde werknemers zijn het belangrijkste kapitaal van je onderneming. Daarom moet je ze af en toe eens goed verwennen met een tof bedrijfsfeest. Maar ook je klanten, aandeelhouders en andere zakelijke relaties verdienen wel eens een feestje. Of er staan evenementen zoals een opendeurdag of jubileum op het programma? Als e​vent manager​ zorgt Vandersmissen Feestservice voor een unieke bediening voor bedrijven – tot 5000 man per avond – én de volledige organisatie van je personeelsfeest. Lees ook zeker onze blog met info over hoe je van je bedrijfsfeest een leuk themafeest kunt maken.

Cateraar bedrijfsfeest Catering Frank.
0475 67 43 93 vandenbosch.frank@telenet.be. De cateraar voor uw bedrijfsfeest. Uw personeelsfeest, een daverend succes met Catering Frank. Bedrijfsfeest, personeelsfeest of opendeurdag in aantocht? Catering Frank pakt uw team in met lekker eten, drank en desserts in een gemoedelijke sfeer.

Catering voor Bedrijfsfeest in Salino.be.
Catering in Brussel. Iedereen houdt van een feestje. Op de werkvloer is dat niet anders. Een uitzonderlijke groei, een geslaagde lancering of zelfs een bedrijfsverjaardag: de mogelijkheden zijn eindeloos. Net daarom kan je maar beter de geschikte locatie, juiste cateraar en beste fotograaf vinden voor jouw bedrijfsfeest.

Hapjes Co catering traiteur 7/7 delivery service originele food truck.
Voeg één soort hapjes toe aan je feestje. Linksboven verschijnt voor hoeveel personen dit nu is. Tot 1 week vooraf je bestelling aanpassen of zelfs kosteloos annuleren. Das pas service! TIP: bekijk op de facebook pagina van Hapjes Co de vele recensies en laat je overtuigen

Salons Waerboom.
Bij Salons Waerboom kunt u terecht voor een tot in de puntjes verzorgd bedrijfsfeest met de beste catering! Wij verzorgen uw feest van A tot Z, alsook de catering, voor niets minder dan de beste kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Bij Salons Waerboom heeft gastvrijheid een naam gekregen. Bedrijfsfeest tot in de puntjes verzorgd met uitstekende catering.

Slagerij Tormans-Cox Tormans Catering 
Wij kunnen u helpen in het organiseren van uw feest tot in de kleinste details. Tomans Catering heeft een zeer goede reputatie in het bedrijfsleven als het op bedrijfsfeesten en/of bedrijfsrecepties aankomt. Tormans Catering is al vele jaren een gevestigde waarde op gebied van Thema Feesten

Cateraar bedrijven catering bedrijfsfeest Eetclusief Buggenhout.
Wie zijn we. Goede catering is belangrijk voor uw business. Uw bedrijf kent de waarde van catering van gezond tot gastronomisch. Dat is de core-business van Eetclusief. We doen daarom graag de catering voor u, en dat kan elke dag.

BP Catering Events Traiteur.
Totaalservice: organisatie tot in de kleinste details. Ruim aanbod: Meer dan 230 producten partyformules. Feestjes met bediening vanaf 20 personen. Komt overal in Vlaanderen. Ontdek onze brochure. Over BP Catering. Copyright 2014 BP Catering All Rights Reserved Powered by Instant Media.

Traiteur Vlaams Brabant

Zoekt u traiteurs in VlaamsBrabant voor uw feest of een traiteur aan huis voor uw bbq? Bij ons vindt u alle traiteurs in uw regio. Voor een overzicht van traiteurs per plaats in de provincie Vlaams-Brabant, ga naar traiteurs Vlaams-Brabant. Of ga naar direct contact met traiteurs


Relevante bedrijven

Stretchtent verhuur

De stretchtent heeft een open karakter en organische vorm. Kies uit ons aanbod van stretchtenten in verschillende kleuren en formaten.Specialist professionele luxe stretch tenten of nomadententen – diverse afmetingen – ook op maat.

Bruidsjurk

Van elke bruidsjurk is er slechts één exemplaar in onze winkel, deze is dan ook uniek en kan niet nabesteld worden. Het voordeel is dat onze collectie voortdurend vernieuwd wordt met jurken vanuit heel Europa. Mocht een jurk niet helemaal passen, dan kunnen wij deze in ons eigen atelier vermaken. Wij zorgen dat je  trouwkostuum aanbieding perfect past, zodat jij je comfortabel voelt en straalt op de mooiste dag van je leven!